Smarta kort utan massa krångel

Många av våra kunder sitter idag med låsta abonnemang och problem med långsam felsökning. Hur kan vår IoT lösning hjälpa till?

Smarta abonnemang som ändrar form beroende på användning är vår lösning.

De flesta simkort som sitter i kunders maskiner är ofta väldigt fyrkantiga när det kommer till prisplaner. Ofta köper man viss mängd data till ett visst pris och när datan är slut slutar uppkopplingen att fungera. Eller så har man ett rörligt pris och får en otrevlig överraskning när maskinen tankat ner en mjukvaruuppdatering eller börjat skicka mycket mer data än vad man räknat med. Båda av ovan exempel är vardag för många kunder och därför väljer man bort simkortsuppkoppling eller bara accepterar läget.

Våra smarta simkort ändrar automatiskt prisplan beroende på hur mycket data kortet gör av med enligt en förutbestämd trappa, och kommer efter varje månadsperiod återgå till den lägsta prisplanen automatiskt så att du bara betalar för det du gör av med utan att slå i ett tak. Samtidigt ställer vi in larm på kortet så att du som kund blir meddelad när kortet byter prisplan så att du slipper otrevliga överraskningar och kan även ställa in att kortet stängs av vi onormal användning så att du kan felsöka i lugn och ro utan otrevliga överraskningar.

Utöver en smart prisplan, kan vi automatisera korten så att du får rapporter på dess användning, larm om korten byter hårdvaruenhet eller låsa kortet till en enhet om det sitter publikt. Vi kan geotagga kortet så att det bara fungerar inom ett visst område eller meddelar dig när det gör det.

Om några kort ligger nere så får du meddelande om det och kan gå in och felsöka direkt och se vart felet ligger utan att behöver stå i långa telefonköer

Det finns många anledningar att byta till en smart IoT lösning och vi hjälper dig gärna att hitta en lösning som passar dina behov.

Nästa
Nästa

Gästblogg: Hur små företag kan dra nytta av IoT för att optimera sin verksamhet